Wendy Op ’t Eynde

 

 

 

 

 

 

De juridische loopbaan van mr. Op ’t Eynde startte aan de Antwerpse balie in 2002 op het kantoor van strafpleiter Walter Damen, in samenwerking waarmee zij verschillende belangwekkende strafzaken behandelde.
Zij bouwde mee het kantoor uit, dat later werd omgedoopt tot Damen & Op ’t Eynde en gaf leiding aan de afdelingen familierecht, huurrecht en verkeersrecht. In deze materies staat zij nog steeds actief cliënten bij.

Daarnaast heeft mr. Op ’t Eynde zich de laatste jaren toegelegd op commercieel recht. In het bijzonder ontwikkelde mr. Op ’t Eynde een uitgebreide expertise met betrekking tot de nieuwe Europese regelgeving omtrent de bescherming van persoonsgegevens (‘GDPR’). Zo was zij onder meer verantwoordelijk voor de implementatie van deze regelgeving in een belangrijk multinationaal bedrijf, verschillende KMO’s en advocatenkantoren.
In mei 2017 richtte mr. Op ’t Eynde het kantoor te Edegem op, waar zij thans actief is.

contacteer mr Op ’t Eynde


Dieter Borghijs

Mr. Borghijs vervoegde de Antwerpse balie in 2005 en maakt deel uit van het kantoor Lenders Advocaten op het Eilandje te Antwerpen (www.lendersadvocaten.be).

Als advocaat focust hij al zijn hele carrière op adviesverlening aan ondernemingen, inclusief bijstand bij transacties en gerechtelijke procedures.

De expertise van mr. Borghijs is gelegen in het commercieel contractenrecht, vastgoedontwikkeling en vennootschapsrecht.

Contacteer mr. Borghijs